Projektengagemang rekryterar avdelningschefer

Anders Attelind. Foto: Projektengagemang
Michael Olsson. Foto: Projektengagemang

Konsultföretaget Projektengagemang fortsätter att växa och rekryterar nu två nya medarbetare till affärsområdet PE Infrastruktur. Anders Attelind, tidigare anställd på företagen AECOM och Ramböll, anställs som chef för den nya miljöavdelningen inom affärsområdet. Ansvarig för vattenavdelningen blir nu Michael Ohlsson som senast kommer från en tjänst på Sweco. 

Projektengagemang grundades 2006 och har sedan dess vuxit till ett av Sveriges största konsultföretag inom arkitektur och teknik. Koncernen har hög ambition att fortsätta växa och anställer därför två nya chefer inom affärsområdet för infrastruktur.

Anders Attelind rekryteras som chef för den nystartade miljöavdelningen. Han har en bakgrund som konsult på företaget AECOM samt uppdragsledare på Ramböll. Avdelningen kommer att vara inriktad mot miljöfrågor och erbjuda tjänster inom bland annat förorenad mark, MKB, tillstånd, geologi, byggnadsmiljö, vattenmiljöutredningar och Due Diligence. 

Michael Ohlsson tar över som avdelningschef för vattenfrågor inom PE Infrastruktur. Avdelningen, kallad VattenPartner, kommer att arbeta med projekt kring dricksvatten, badhus, industriell vattenrening och kommunala avloppsreningsverk. Michael Ohlsson har erfarenhet från omkring 250 vattenreningsuppdrag som exempelvis innefattar ombyggnation av vattenverk med membranteknik. Han kommer närmast från en tjänst på Sweco och var nyligen huvudförfattare av SKL:s bok om nybyggnation och renovering av badhus.

– Med sina spetskompetenser och gedigna erfarenhet kommer Michael Ohlsson och Anders Attelind att vara stora tillgångar för affärsområdet. Det stärker också vårt helhetserbjudande och därmed fortsätter vi att skapa ett ökat värde för våra kunder, säger Örjan Bryggö, affärsområdeschef Infrastruktur på Projektengagemang.