Verizon gör Internet of Things-uppkoppling global

Verizon kopplar upp mobila enheter i 170 länder världen över. Arkivbild

Företag kan nu använda Global Internet of Things-uppkoppling från Verizon Business för mobila enheter i 170 länder världen över med permanenta roaming-alternativ i Nordamerika och Västra Europa, allt på ett enda SIM-kort. Denna globala täckning möjliggör för organisationer att hantera en bred samling IoT-enheter, inklusive spårning av tillgångar, industriella gateways och sensorer via ThingSpace, Verizons IoT-plattform för självbetjäning. Branschanalysföretaget IDC uppskattar att över 150 000 IoT-enheter kommer att kopplas upp varje minut år 2025.

– Internet of Things förändrar sättet som företagen övervakar enheter på och ökar det strategiska affärsvärdet av de data som samlas in, säger Tami Erwin, CEO på Verizon Business.

Antalet IoT-enheter växer exponentiellt och organisationer föredrar att samarbeta med en pålitlig teknikpartner, som kan erbjuda den tekniska expertis och breda geografiska täckning de behöver. Alla våra globala tjänster för IoT-uppkoppling stöttas av Verizons mångåriga erfarenhet och branschledande ThingSpace-plattform, inte minst som en väg för att utvecklas mot 5G Massive IoT.

 Verizons IoT-uppkopplingsmöjligheter drivs genom ett ”best of breed”-partnerekosystem och finns tillgängligt globalt för amerikanska multinationella företag med fasta eller mobila uppkopplingskrav. Organisationer kan driftsätta enheter med permanent roaming i Kanada, Storbritannien och på fler än 10 europeiska marknader.