Tre sjösätter samarbete med Viking Line

Annika Söderberg, CCO New Businesses & tillförordnad affärsområdesansvarig för Tres företagsaffär. Foto: Tre

Viking Line väljer mobiloperatören Tre som sin helhetsleverantör för mobila telekom- och datatjänster. Samarbetet innebär dels att Tre förser anställda ombord på fartygen med mobilabonnemang, dels installationer av ett 40-tal mobila wifi-routrar på sex fartyg som gör det möjligt för Viking Lines passagerare att koppla upp sig och surfa mobilt ute till sjöss. Samarbetsavtalet löper fram till slutet på 2019. 

- Det känns väldigt spännande att med hjälp av teknik från Tre kunna erbjuda mobila bredbandslösningar med möjlighet till obegränsad surfmängd för våra resenärer. Utöver en bra teknisk lösning som vi känner oss trygga med har vi upplevt en lyhördhet, flexibilitet samt fördelaktiga villkor i vår dialog med Tre, vilket är anledningarna till att valet föll på Tre, säger Camilla Englund på Viking Line.

- Vi är mycket glada över möjligheten att få jobba med ett så starkt varumärke som Viking Line, men framförallt med en organisation som har ett så kundcentrerat fokus i sitt arbete. Att få vara med och bidra till en tydlig kundnytta för Viking Lines kunder är precis det vi vill leverera säger Annika Söderberg, tillförordnad affärsområdesansvarig för Tres företagsaffär samt chef för nya affärer på operatören. 
Källa: Tre