Värnamo Energi och Netmore i utvecklingssamarbete

Värnamo Energi har många planer för det utbyggda nätet. Arkivbild

Värnamo Energi och Netmore har ingått avtal om att samarbeta för utbyggnad av LoRaWAN-nät för IoT i Värnamo kommun. Värnamo Energi har många spännande planer att använda nätet till och med hjälp av Netmores ekosystem av leverantörer och integrationssystem så blir det enklare och bolaget kan få en helhetsöverblick över sitt nät och kommande uppkopplade saker.

– Jag är glad och tacksam för att Värnamo Energi har valt oss på Netmore som samarbetspartner för att vara med i utvecklingen av IoT. Just nu tittar vi på alla olika sensorer och möjligheter som finns inom IoT, säger Fredrik Skoglund, Sales Manager på Netmore.

– Netmore är en av våra samarbetspartners inom digitalisering, berättar Mattias Rosén på Värnamo Energi. Med IoT-teknik förser vi saker med sensorer som gör att de kan fjärrstyras eller att de själva kan uppfatta sin omvärld och agera på egen hand. Vi har många spännande projekt på gång just nu där IoT-satsningar kommer att effektivisera inom flera områden i Värnamo kommun, säger Mattias Rosén på Värnamo Energi.