Inission utökar avtalet med Iver

Ivers leverans innebär ett helhetsåtagande avseende Inissions IT-infrastruktur. Foto: Iver

Inission, en totalleverantör som erbjuder industrikunder i Norden tillverknings- och logistiktjänster för kompletta elektroniska produkter, har förlängt och utökat avtalet med Iver. Avtalsförlängningen sträcker sig över tre år och beräknas vara värd cirka 10 miljoner kronor.

Inission har förlängt och utökat avtalet med Iver som leverantör avseende IT-drifttjänster. Ivers leverans innebär ett helhetsåtagande avseende Inissions IT-infrastruktur och omfattar tjänster som serverdrift, klientmanagering, säkerhetstjänster samt telefoni- och kommunikationstjänster. Inission har varit kund till Iver, eller till ett av de ingående bolagen i Iver, sedan 2010 och det är fjärde gången avtalet förlängs.

– IT är inte bara verksamhetskritiskt för vår verksamhet utan också en möjliggörare för effektivisering och verksamhetsutveckling. För oss är det viktigt med en leverantör som inte bara levererar vår IT-drift utan också är aktiv i rollen som rådgivande partner för att utveckla vår IT. Iver motsvarar våra förväntningar och vi ser fram emot tre nya utvecklande år tillsammans, säger Olle Hultenberg, IT-chef på Inission.
  
– För vår fortsatt tillväxt är det mycket viktigt att vi får förnyat och utökat förtroende från våra befintliga kunder och självklart känns det bra att vi nu utökar vår leverans till Inission. Förnyat förtroende från våra kunder, i detta fall från Inission som förlänger avtalet för fjärde gången, är förstås ett kvitto på att vi lever upp till deras höga kvalitetskrav och att våra kompetenta medarbetare gör rätt saker rätt. Vi ser fram emot att vara Inissions helhetsleverantör av IT-tjänster under ytterligare tre år, säger Johan Wilhelmsson, regionchef på Iver.