Norwegian: Utökat Skandinavienflyg till Los Angeles

Norwegian 787 Dreamliner. Foto: Norwegian 

Den här vintern får reslystna svenskar ännu fler möjligheter att flyga billigt och bekvämt till Los Angeles. Norwegian meddelar att flygbolaget utökar antalet avgångar från Stockholm, Köpenhamn och Oslo till Los Angeles från två till tre avgångar i veckan, en ökning med 50 procent. Det innebär att Norwegian erbjuder nio avgångar i veckan mellan Skandinavien och ”änglarnas stad” under vinterhalvåret.

Det är i vinterprogrammet som Norwegian utökar antalet direktflyg till Los Angeles från Stockholm, Köpenhamn och Oslo till vardera tre avgångar i veckan – totalt nio avgångar i veckan.

– Vi märker att det finns en stor efterfrågan på våra direktlinjer från Skandinavien till Los Angeles och är därför glada över att kunna erbjuda våra resenärer ett ännu större utbud. Sedan vi lanserade direktflyg till USA från Stockholm, Köpenhamn och Oslo har våra 787 Dreamliner i princip varit helt fulla både i Economy och Premium, men särskilt i Premium där passagerarna får en ännu bekvämare resa till attraktiva priser, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Under vinterprogrammet flyger Norwegian till Los Angeles, Oakland/San Francisco och Las Vegas på den amerikanska västkusten. Norwegians enkelbiljetter gör det möjligt att flyga ut till en destination och hem från en annan. Det innebär att man till exempel kan flyga till Los Angeles, bila genom Kalifornien och sedan flyga hem från San Francisco.

Norwegian flyger även till New York och Fort Lauderdale från Stockholm. Via Köpenhamn eller Oslo kan man även flyga till Boston och Orlando. Flyger man med Norwegian via London Gatwick finns ännu fler valmöjligheter till USA eftersom bolaget under vintern börjar flyga därifrån till Chicago, Seattle, Denver och Austin. Norwegian flyger även till flera destinationer i USA från både Paris och Barcelona.