Norwegian lanserar ny direktlinje till Thailand

Norwegian Boeing 787 Dreamliner Foto: David Peacock

I vinter får solsugna skandinaver ytterligare en långlinjedestination i Thailand att resa till. I slutet av oktober börjar Norwegian flyga direkt till Krabi från Stockholm, Köpenhamn och Oslo med totalt sex avgångar i veckan. Det skriver flygbolaget i ett pressutskick.

Thailand fortsätter att vara ett av skandinavernas favoritresmål. Sedan tidigare flyger Norwegian direkt till Bangkok och med den nya destinationen Krabi erbjuder bolaget totalt 15 avgångar i veckan till Thailand under vinterhalvåret. Bangkok är en åretruntlinje medan Krabi är en vinterlinje. Krabi ligger 90 mil söder om Bangkok och är omtalad för sina vackra omgivningar och kritvita stränder.

–Det finns ett stort intresse bland skandinaver att resa till Thailand och därför är det glädjande att kunna erbjuda ytterligare en direktlinje dit. Med Krabi får våra resenärer ännu större valmöjligheter och kan till exempel flyga till Bangkok på utresan och hem från Krabi för att kombinera storstad med strandliv. Vi ser fram emot att välkomna resenärer ombord, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

De nya direktflygen till Krabi ersätter de tidigare kommunicerade utökningarna till Bangkok. Det innebär att Norwegian under vinterprogrammet kommer att ha nio direktflyg i veckan till Bangkok och sex direktflyg i veckan till Krabi från Stockholm, Oslo och Köpenhamn.