Tunga talare på årets Logistik & Transport

Vy över fjolårets upplaga av Logistik & Transport. Fotot: Svenska Mässan/Emmy Jonsson

Den 7-8 november arrangeras den 19:e upplagan av Logistik & Transport, Nordens ledande mässa och konferens för logistik- och transportbranschen, som traditionsmässigt tar plats på Svenska Mässan i Göteborg, "I år kan Logistik & Transport stoltsera med en sylvass uppställning av talare med riktigt tunga namn från alla delar av logistik- och transportkedjan", meddelar arrangören.

Göteborgs Hamns ordförande och tidigare Infrastrukturminister Ulrica Messing kommer att prata om Göteborgs Hamns roll som logistiknav idag och i framtiden, om framgångsfaktorer, om samspel mellan andra delar av logistik-Sverige/Europa och globalt.
Ett antal av Nordens allra tyngsta beslutsfattare inom logistik och transport – Mats Grundius DB Schenker, Niclas Mårtensson Stena Line, Jan Kilström Green Cargo, Håkan Ericsson PostNord, Pekka Stenqvist DHL Norden, Henric Hasth Toyota Material Handling Sweden – kommer även att diskutera globala, europeiska och nordiska trender och drivkrafter som påverkar näringslivet i allmänhet och mer i detalj transportbranschen under de kommande åren.

Politik, logistikindustrin och de stora transportköparna formar spelplanen för förmågan att möta slutkonsumenternas krav. Därför har vi bjudit in Zalando som är en av Europas största spelare inom e-handel och som nu står i begrepp att skapa en svensk plattform för logistik. En annan av konferensens mest spännande talare är ytterligare en varuägare; President of Agro Merchants Groupe Europe, Carlos Rodriquez.
Källa: Svenska Mässan