Lanserar nästa generations markradar för kartläggning av infrastruktur

Guideline Geo är nästa generations markradarlösning. Foto: MALÅ

Med MALÅ Easy Locator Core introducerar Guideline Geo nästa generation markradarlösningar som möjliggör betydande effektiviseringar för användarna.  Easy Locator Core är en komplett lösning optimerad för detektering och kartläggning av rör och ledningar i mark, något som blir allt viktigare inför grävarbeten i samband med nybyggnationsprojekt och underhållsarbeten.

MALÅ har även integrerat en kraftfull koppling till vår molnbaserade mjukvara MALÅ Vision som erbjuder en mängd ytterligare avancerad funktionalitet. Exempelvis blixtsnabb processering, tolkning och rapportering direkt i fält eller på kontoret. Även automatisk tolkning för att identifiera linjära objekt såsom rör och kablar.

Utöver detta har en mängd andra nya funktioner byggts in. I hela utvecklingsarbetet har användarupplevelsen varit i fokus. Resultatet är en lösning som är både mer kapabel och mer lättanvänd än något annat på marknaden och som möjliggör det snabbaste arbetsflödet för effektiva undersökningar.

– MALÅ Easy Locator Core är ännu ett resultat av Guideline Geos engagemang att leverera innovativa och kundorienterade lösningar. Vi har utvecklat en lösning som bygger på vår snart hundraåriga historia, långa användarerfarenhet och som nyttjar kraften i revolutionerande. Det är oerhört spännande att nu få dela MALÅ Easy Locator Core med våra kunder” säger Anders Abrahamsson, CTO vid Guideline Geo.