Sverige växer med järnvägen – Train & Rail till Almedalen

Under vecka 26 arrangeras Samhällsbyggararenan i samband med Almedalsveckan i Visby. Under fredagen 28 juni klockan 9-12 kommer Train & Rail, tillsammans med en enad järnvägsbransch, att stå på scenen och presentera en färdplan som sträcker sig hela vägen till 2050.

Train & Rail ägde rum för första gången 25-27 april 2023 på Stockholmsmässan. Det var en helt ny mässa som var framtagen tillsammans med branschen – för branschen. Under tre dagar fylldes mässan med intressanta föreläsningar, utställare, mingel och möten. Över 150 utställare och varumärken och över 3000 besökare hittade till mässan och responsen var mycket positiv från såväl utställare som besökare.

Train & Rail genomfördes av Stockholmsmässan och Swedtrain med stöd av samtliga branschorganisationer inom järnvägsbranschen.

Mellan 6-8 maj 2025 går Train & Rail på stockholmsmässan för andra gången. Innan dess kommer man att finnas på plats på samhällsbyggararenan under Almedalsveckan 2024 som går av stapeln vecka 26. Mellan klockan 9 -12, fredagen 28 juni kommer Train & Rail tillsammans med järnvägens branschorganisationer att presentera en färdplan som sträcker sig till 2050. Det kommer att erbjudas seminarier, paneldebatter och presentationsmöjligheter där experter och branschledare delar med sig av sin kunskap och erfarenhet.

För mer information och anmälan till eventet, vänligen kontakta:
Monika Johannesen Widholm, Event manager Train & Rail

monika.johannesen@stockholmsmassan.se
070 789 41 41