Circle K öppnar fyra snabbladdstationer i Eslöv

Circle K fortsätter sin utbyggnad av ultrasnabb laddning längs Sveriges vägar. Foto: Circle K

Circle K i Eslöv har i dagarna invigt sina nya ultrasnabba laddare. Med en hastighet på upp till 300kW kan elbilsägare nu ladda bilen snabbt och effektivt. Fyra nya laddplatser har öppnats på stationen. Eslöv är den senaste orten där man öppnar upp laddplatser.

– Vi har en hög ambition och takt i vår utbyggnad av ultrasnabba laddare och det känns mycket roligt att vi nu kunnat öppna upp i Eslöv, säger Jenni Alterling, Senior Manager E-mobillity på Circle K.

För Circle K är utbyggnad av ultrasnabb laddning över hela landet ett fokusområde. Målet är att i snabb takt bygga ut laddplatser med kapacitet på upp till 300kW kring alla större vägar och knutpunkter under de kommande åren.

– Vi ser laddningsmöjligheterna som en självklar del av vårt utbud, och efterfrågan här i Eslöv har dessutom varit stor eftersom det saknas andra publika, ultrasnabba laddare i närområdet. Nu kan vi dock erbjuda alla som passerar, och självklart även alla Eslöv-bor, laddning i absolut toppklass, säger Sandra Hansén Stationschef på Circle K Eslöv.