Aarsleff Ground Engineering utser ny vd

Lars Gustafsson är ny vd för Aarsleff Ground Engineerig. Foto: Aarsleff

Styrelsen i Aarsleff Ground Engineering har utsett Lars Gustafsson till ny vd för Aarsleff Ground Engineerig. Lars efterträder Niclas Brogren som valt att lämna sin befattning. Niclas Brogren var med sedan Aarsleffs verksamhet i Sverige startade 2004 och hans framgångsrika insatser är vi tacksamma för.

 – Vi är mycket glada över att Lars accepterat rollen som vd säger Lars Christensen, styrelseordförande och internationell segmentschef över Ground Engineering i Per Aarsleff  koncernen.

Lars Gustafsson har gedigen erfarenhet och kunskap från branschen och är för Aarsleff redan ett välkänt ansikte, då han även är vd för Aarsleffs systerbolag, Centrum Pile, som tillverkar betongpålar. Nu utökar han sitt ansvarsområde inom koncernen med denna post.

– Jag känner mig stolt och glad som fått förtroendet att axla ansvaret för Aarsleff Ground Engineering, säger Lars Gustafsson. Jag ser fram mot att tillsammans med medarbetare fortsätta den tillväxtresa Aarsleff redan påbörjat och jag hoppas kunna bidra med nya perspektiv till verksamheten.