Geomatikk i avtal med Sinfra

Sinfra erbjuder grävtillstånd i kommuner, markradar och skadereglering. Foto: Sinfra

Nu kan medlemmar i Sinfra nationella inköpscentral avropa Geomatikks tjänster inom ledningsanvisning, inmätning och dokumentation. Medlemmar i Sinfra är kommuner och ledningsägare inom Stadsnät, Fjärrvärme, VA och El. Avtalet innebär ett nytt ramavtalsområde för Sinfra; Ledningsanvisning. Det delas i sin tur i två kategorier; Ledningsanvisning samt Inmätning och Dokumentation.

Medlemmarna i Sinfra kommer även att under “Övriga tjänster” kunna avropa Geomatikks erbjudande inom Markradar, Skadereglering och Grävtillstånd.

— Det är mycket bra att de 439 medlemmarna i Sinfra nu enkelt kan se och avropa våra tjänster i Medlemsportalen, kommenterar Roger Lundgren, sälj- och marknadschef på Geomatikk.

Han ser att den stora fördelen med det nya ramavtalsområdet för de kommuner och nätägare som är medlemmar i Sinfra nu inte behöver göra egna upphandlingar för ledningsanvisning, inmätning och dokumentation.

— Vi är den enda aktören med ett heltäckande tjänsteerbjudande i Sveriges alla 21 län. Vi är också den enda leverantören som erbjuder grävtillstånd i kommuner, markradar och skadereglering, säger Roger Lundgren.