ESS Group väljer ChargeNodes laddteknik

ESS Group väljer ChargeNodes innovativa laddteknik för att erbjuda snygg och smart elbilsladdning. Foto: ESS

ESS Group väljer ChargeNodes innovativa laddteknik för att erbjuda snygg och smart elbilsladdning på sina destinationer. Först ut är ESS Groups nya kärlek, Ellery Beach House, som nu stoltserar med 30 snygga laddplatser på sin gästparkering.

– Vi skapar helhetupplevelser för våra gäster och där är varje detalj viktig, även elbilsladdning. Vi är grymt laddade att tillsammans med ChargeNode kunna erbjuda våra gäster en riktigt snygg och smart laddlösning för gäster som kommer med elbil till våra destinationer, säger Carl Lundgren, Brand Director & Partner på ESS Group.

På Ellery Beach House i Stockholm finns nu 30 ladduttag snyggt integrerade i ett svart räcke längs med gästparkeringen som skapar en stilren och integrerad laddlösning i harmoni med resten av hotellets estetik.

ChargeNodes innovativa laddteknik innebär att många elbilar delar på en centraliserad och kraftfull laddenhet. Lösningen skapar snygga och minimalistiska laddplatser utan laddboxar där endast ladduttag placeras vid varje p-plats. Systemet kan skalas till hundratals laddplatser. Med smart mjukvara fördelas laddning utan så att alla bilar får den laddning som de behöver.