Foyen tillsätter ny vd

Maria Wallenborg Ekdahl tar över som vd för Foyen. Foto: Foyen

Maria Wallenborg Ekdahl tillträder som ny vd för Foyen. Målsättningen är tydlig. Foyen vill skapa ännu större värden för klienterna och utveckla företaget till branschledare inom projekt- och teknikrelaterad juridisk rådgivning.

– De senaste tio åren har Foyen gjort en fantastisk tillväxtresa och ökat intäkterna med 143 procent. Maria Wallenborg Ekdahls tidigare arbetsgivare har precis som Foyen vuxit betydande de senaste åren vilket hon varit högst delaktig i. Rekryteringen av Maria stärker oss ytterligare i vår satsning att bli Sveriges största affärsjuridiska byrå inom projekt- och teknikrelaterad juridik, säger John Hane, styrelseordförande Foyen.

Foyen har de senaste åren lagt mycket tid och kraft på att skapa kunniga och erfarna team, som tillsammans ska ge klienterna ett större värde. Såväl ledningsgrupp som affärsområdena arbetar tätt tillsammans för att erbjuda den bästa och mest personliga servicen. För Foyen har därför kunskapen om advokatbranschen i kombination med förståelsen för samarbete i team varit avgörande i valet av ny vd.

– Foyen biträder flera av Sveriges största infrastrukturprojekt och har en unik kompetens i advokatbranschen inom dessa områden. Jag vet av erfarenhet att Foyen har mycket skickliga medarbetare som skapat den framgångsrika utvecklingen för byrån. Jag ser fram emot att bidra med mina erfarenheter av att skapa tillväxt och ytterligare synliggöra Foyens spetskompetens på marknaden, berättar Maria Wallenborg Ekdahl.