Karlstads stadsnät fortsätter att växa

Årjäng Stadsnät uppgraderar stadsnätet för 3000 kunder. Arkivbild

Karlstads stadsnäts portfölj av tjänsteleverantörer fortsätter att växa. Nu ansluter sig Tele2 företag.

– Det här innebär att vi har ett väldigt eftertraktat nät, fantastiskt kul att kunna erbjuda en så pass bred tjänstepalett till våra kunder, säger Henrik Holm, tjänsteleverantörsansvarig på Karlstads El- och Stadsnät.

Senaste tjänsteleverantören in i stadsnätet är alltså Tele2 företag. 

– Vi är väldigt glada över att vi nu finns tillgängliga i Karlstads stadsnät och att vi kan erbjuda fler företagare våra bredbandstjänster, säger Jessica Levin, affärsområdeschef, små och mellanstora företag på Tele2.

– För oss är det väldigt viktigt att kunna erbjuda ett så bra tjänsteutbud som möjligt, Tele2 företag är därför självklart välkomna in i vårt nät, säger Henrik Holm.

Även om Tele2 enbart levererar tjänster till företag kommer det att hända en hel del spännande saker i stadsnätet framöver, inte minst för privatpersoner. Fler leverantörer är på väg in, både kända och mindre kända, men framförallt kommer två helt nya tjänstekategorier att lanseras under våren.

– I dag erbjuder vi internet, tv och telefoni i stadsnätet. Under våren kommer de tre få sällskap av två nya typer av tjänster som öppnar upp helt nya möjligheter för våra kunder. Den första lanseras redan i februari vilket känns fantastiskt kul, säger Henrik Holm.

Tele2 företag erbjuds från och med nu inte bara i Karlstad utan även i stadsnäten i Arvika, Forshaga, Hammarö, Kil, Munkfors, Vansbro och Åmål.