Infracontrol utsett till Årets Tillväxtföretag

Foto: Infracontrol

Infracontrol har utsetts till Årets Tillväxtföretag 2013 av Business Region Göteborg, som ansvarar för näringslivsutveckling i Göteborgs Stad och representerar 13 kommuner i regionen.

Infracontrol var ett av tre nominerade företag som valts ut bland de över 500 små- och medelstora företag som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Priset delades ut vid den årliga Inspirationsdagen.

Juryns motivering till priset löd: Genom ett målmedvetet arbete redan från start har detta företag skapat en fantastisk utveckling. Med en tydlig och inspirerande vision och en väl förankrad varumärkesplattform har de kunnat fokusera på vad som är viktigt. Detta kombinerat med ett tydligt ledarskap har resulterat i att man har byggt upp en företagskultur där man har roligt på jobbet och där medarbetarna trivs och stannar kvar. Årets Tillväxtföretag 2013 har definitivt en stabil bas för fortsatta framgångar."

Bolagets vd, Johan Höglund, säger vidare att Infracontrol har en lång erfarenhet inom sitt specialistområde. Genom att fokusera på det och kombinera det med innovativa lösningar både vad gäller teknik, tillämpningar och affärsmodeller har man kunnat stärka sitt erbjudande och sin position på marknaden.

Detta sammantaget har resulterat i fler och större kontrakt som gett en ökad omsättning och förbättrad lönsamhet, och samtidigt grundat för möjligheter till en fantastiskt fin utveckling i framtideden, säger Johan Höglund.