Easyjet utökar på Arlanda

Neil Slaven, UK Commercial Manager easyJet, och Kjell-Åke Westin, flygplatsdirektör, i ett handslag på Arlanda. Foto: Easyjet

EasyJet fortsätter sin satsning på Stockholm Arlanda Airport. Nyligen fanns flygbolagets kommersiella chef Neil Slaven på plats för att inviga de två nya destinationerna London och Milano. Tillsammans med de befintliga destinationerna Geneve och Lyon erbjuder EasyJet nu fyra direktlinjer från Stockholm. 

Med de nya direktlinjerna erbjuds resenärerna snabba och smidiga förbindelser till två mycket populära städer i Europa. London är den största destinationen för privatresenärer från Stockholm, medan britterna är den näst största nationen bland besökarna i Stockholm. Milano och Stockholm har starka företagsrelationer genom de svenska företagens närvaro främst i norra Italien.

- EasyJet är ett av de största och även ett av de snabbast växande flygbolagen i Europa. Därför är vi mycket glada över att de fortsätter att satsa på Stockholm genom att etablera tre nya destinationer på kort tid. Vi har haft en mycket stark resenärstillväxt på Arlanda de senaste åren och easyJet’s expansion är ett tydligt kvitto på att de ser potentialen i den svenska marknaden, säger Kjell-Åke Westin, flygplatsdirektör på Stockholm Arlanda Airport.

Om de nya linjerna: 
Båda linjerna trafikeras med en A319 eller en A320 med avgång från Stockholm Arlanda Airport fyra dagar i veckan (måndag, onsdag, fredag och söndag).