Norconsult fortsätter expansionen

Först ut på plats på nya Sollentunakontoret är Åke Söderström, Lina Behnam och Henry Behnam. Foto: Transdev

Under 2019 har Norconsult hunnit etablera sig på fem nya orter. Sollentuna är det senaste tillskottet, där ambitionen är att knyta till sig viktig expertis inom infrastruktur med en etablering nära kunderna.

– I Stockholmsområdet finns många av våra kunder, och att ha närhet till dem är viktigt, säger Tony Strandberg, Teamchef Spår- och Järnvägsteknik. Det är naturligt att finnas i landets största stad med omnejd, fortsätter han.

Med strategin om att bli 1 000 anställda år 2021 är förhoppningen att det nya kontoret i Sollentuna, och även i Märsta, ska attrahera nya ”Norconsultare” som söker alternativ runt Stockholm. Möjligheten att bli en del av ett medarbetarägt bolag där man till stor del får forma sin egen tillvaro är något som Tony tror kan intressera potentiella medarbetare.

– Vi söker människor som tilltalas av vår ”nybyggaranda”, det vill säga dem som gillar att påverka sitt eget arbete och samarbete med andra, säger Tony. Man kommer inte till ett färdigdukat bord, man får vara med och duka det själv, förklarar han.