Swebus utökar på linjen Kalmar- Stockholm

Foto: Swebus

Swebus sätter in fler bussar mellan Stockholm och Kalmar med en extra avgång varje dag hela veckan under hela sommaren. Anledningen är ett ökat resande till Kalmarregionen under vår- och sommarledigheterna. Bussarna fortsätter även till Arlanda för de som ska vidare med flyget. Det meddelar bussbolaget i ett pressutskick.

Swebus sätter in en extra busstur mellan Stockholm och Kalmar från och med den 24 maj. Den extra bussturen tar även resenärer vidare till Arlanda och flyget. Med den nya avgången kan resenärer välja bland fyra dagliga avgångar alla dagar under hela sommaren.
– Vi ser en större efterfrågan på resor till Kalmar i samband med de kommande vårledigheterna och sommarsemestrarna, säger Christel Grip, presschef på Swebus. Det handlar också om att fler Kalmarbor vill passa på att besöka huvudstaden eller tar sig hela vägen till Arlanda för vidare resa med flyget.

Den nya bussturen körs från och med den 24 maj fram till och med 20 augusti. På vägen stannar bussen i Norrköping, Västervik, Oskarshamn och Mönsterås.