Air Leap börjar trafikera linjen Ängelholm-Bromma

Air Skåne stärker sin närvaro på Ängelholm/Helsingborg Airport. Foto: Air Leap

Air Skåne stärker sin närvaro på Ängelholm/Helsingborg Airport. Ulrica Norlén är ny driftschef Ängelholm/Helsingborg Airport.

– Vi är väldigt glada att Ulrica ansluter och börjar arbetet med att etablera nya lokala varumärken och service till våra gäster. Ulrica har en unik erfarenhet från att transportera gäster på ett säkert och tryggt sätt och vet hur branschen fungerar och kan nu på marken se till att vi levererar en service i världsklass till Air Skånes gäster, säger Henrik Sköld Johansson, Regionchef på Air Skåne.

– Från och med maj kommer linjen Ängelholm-Bromma trafikeras med en SAAB 2000 med plats för 50 gäster med avgångar sex dagar i veckan.

Ulrica Norlén kommer närmast från Örtofta Byggnadsvård men har som pilot varit i luften i 25 år för olika bolag i i Skandinavien.

– Det ska bli oerhört spännande att få vara med att bygga upp Air Skåne som varumärke och få in den lokala och familjära känslan hos personal och våra gäster. Med min erfarenhet från flygbranschen så vet jag hur viktig kommunikationen och service är mellan personal och gäster och det ska bli ett sant nöje att få vara delaktig i denna resa.

Ulrica Norlén påbörjar sitt arbete i början på maj.

Air Skåne ingår i Air Leap Scandinavia. Nu tar Air Leap nästa steg och startar upp Air Halland och Air Skåne Ängelholm där Henrik Sköld Johansson, välkänd lokal profil i Halland och Nordvästra Skåne blir ansvarig för utvecklingen av gästupplevelsen.