Entreprenad Live regional mötesplats för entreprenadbranschen

Mässbranschen öppnar upp i Europa. Foto: Entreprenad Live

Entreprenad Live är en trygg regional mötesplats för entreprenadbranschen-

Vi har täta kontakter med myndigheterna och gör allt som står i vår makt för att kunna arrangera mässan till hösten på ett tryggt och säkert sätt, säger Peter Eriksson på Entreprenad Live. Hela 89 procent av våra besökare säger att de saknar mässan och 70 procent säger är mässan är deras viktigaste kanal när de skall investera i maskiner eller ny utrustning.

– Mässbranschen öppnar upp i Europa och det är naturligt. Mässorna är väldigt viktiga när ekonomierna skall igång igen. Vi ser också ett uppsving för vårt regionala mässformat när pandemin lättar. 75 procent av våra besökare säger att det är framtidens mässformat. Det handlar om att det är enklare, mer effektivt och inte minst kortare och tryggare resor.

Exempel på åtgärder för en trygg och säker mässa är bland annat Zonindelning av mässan med optisk avläsning av antal personer på mässområdet, långa öppettider med maximalt  2000 personer samtidigt baserat på tidigare analyser av besöksbeteende samt ovid 19-säkrat seminarietält för max 100 personer med en meter mellan stolarna med seminarievärdar på plats för övervakning.