VA Tour Sweden 2021 on the road

VA Tour Sweden kommer att starta den 14 januari på Nolia i Umeå. Bild: VA Tour Sweden

Mässorna VA Tour Sweden arrangeras för fjärde gången i januari 2021 och turnén kommer som tidigare att täcka in hela Sverige från norr till söder. Touren arrangeras i fem städer för att tillgodose branschens behov av att mötas och göra affärer på en närliggande ort. 40-talet ledande leverantörer till Sveriges vatteninfra kommer att medverka som utställare.

– VA Tour Sweden fortsätter att växa och utvecklas, säger Lasse Ekman på Furnes Jernstøperi från VVS-Fabrikanternas Råds VA-grupp som är en av arrangörerna. ¨Vi vet att det finns ett stort behov hos våra kunder att vi kommer ut i landet och visar vår kompetens och våra produkter och nu stärker vi vår position ytterligare som Sveriges viktigaste mötesplats för VA-branschen".

VA Tour Sweden 2021 kommer att starta den 14 januari på Nolia i Umeå och sedan fortsätta söderut och hållas på Kistamässan i Stockholm den 19 januari, den 21 januari på Åbymässan i Göteborg, den 26 januari på Malmömässan och avslutas på Elmia i Jönköping den 28 januari 2021.

Seminarieprogrammet har redan börjat planeras och det kommer att satsas rejält på att hitta viktiga och högaktuella ämnen.

– Seminarieprogrammet är väldigt betydelsefullt för att locka rätt besökare till mässorna, säger Björn Delin från BraMässor, som arrangerar VA Tour Sweden tillsammans med VVS-Fabrikanternas Råd och deras VA-grupp. – Liksom tidigare kommer vi att presentera exempel på intressanta nutida VA-projekt och samarbeten som inspirerar och vi kommer även att satsa på spännande paneldebatter och diskussionsforum för branschen.

2 500 personer deltog på den senaste VA Tour Sweden i Piteå, Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping i januari-februari 2019.