Acronis cyberskyddar The Ocean Race

Acronis tillkännager partnerskap med The Ocean Race. Foto: Acronis

Acronis kommer att vara officiell cyberskyddspartner för The Ocean Race, den ikoniska världen-runt-seglingen. Partnerskapet kommer att stödas av Ingram Micro, en global distributör av innovativa tekniska produkter och tjänster som den officiella #CyberFit-partnern för Acronis #TeamUp- program.

– Teknik och innovation är en hjärtefråga för The Ocean Race. Detta har gjort att vi ständigt kunnat flytta fram våra positioner när det gäller att kommunikationen med fans och partners över hela världen under nästan 50 års tid. Med Acronis som officiell cyberskyddspartner kan vi fortsätta denna utveckling med bästa möjliga datasäkerhet och system för återställning vid eventuella haverier, säger Rik Roukens, Technology Director för The Ocean Race:

– Skydd är en viktig faktor under The Ocean Race, både för besättningarnas säkerhet till sjöss och för att bidra till skydd av våra oceaner genom vetenskap och information. Med Acronis blir skyddet av vår tekniska infrastruktur nu av högsta prioritet och fokus när vi färdas runt jorden, förklarar Roukens.

Acronis har partners inom många sporter över hela världen såsom motorsport, fotboll, baseball och segling. The Ocean Race kommer att kunna dra nytta av Acronis breda erfarenhet när det gäller innovativa lösningar för sportorganisationer av världsklass.

Ingram Micro Cloud är Storbritanniens största främjare av molntekniska lösningar. Som officiell #Cyberfit-partner hjälper Ingram Micro Cloud företag att dra maximal nytta av Acronis branschledande lösningar och levererar hela spektrat av produkter och tjänster över hela världen. Ingram Micro Cloud besitter en djuplodande expertis inom cybersäkerhet, IaaS, SaaS och moderna arbetsplatser och hjälper partners till en effektiv och säker drift på marknader där man har verksamhet.