Svevia rekryterar ny chef för region Stockholm

Mattias Gretzer ny chef i region Stockholm. Fot: Svevia

Svevia, division Anläggning har rekryterat Mattias Gretzer som chef i region Stockholm. Rekryteringen är ett led i Svevias fortsatta arbete med att utveckla anläggningsverksamheten i regionen.

– Mattias Gretzer har bred erfarenhet från anläggningsverksamhet. Hans gedigna erfarenhet och goda ledarskapsegenskaper ger oss de bästa förutsättningarna att fortsätta utveckla Svevias anläggningsverksamhet inom Stockholmsregionen, säger Per Höglund, chef för Division Anläggning i Svevia.

Mattias Gretzer har en civilingenjörsexamen inom väg- och vatten från KTH. Han kommer närmast från en tjänst som affärschef i BTH Bygg och hade dessförinnan flertalet chefspositioner på Skanska. Mattias Gretzer tillträdde sin tjänst den 27 juni.

– Jag ser fram emot att lära känna alla medarbetare i region Stockholm. Det som lockade mig med Svevia är dels företagets unika bredd, dels företagets specialisering. Vår bredd där vi kan erbjuda kunden hela värdekedjan, vilket få eller inte ens någon av våra konkurrenter kan slå. Vår specialisering där vårt fokus ligger på att vara specialister på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur, säger Mattias Gretzer.