Viking Line fortsätter modernisera M/S Mariella

M/S Mariella. Foto: Viking Line

Viking Lines fartyg M/S Mariella uppgraderades rejält våren 2015 då hytterna och restaurangerna renoverades. Nu fortsätter moderniseringen av Mariella, under en kort dockning den 10 – 22 september, meddelar rederiet. 

Under den två veckor långa dockningen får M/S Mariella ett nytt Coffee & Joy-café. Samma cafékoncept har fått mycket beröm på M/S Gabriella. Tanken är att utöka sortimentet av nybakade cafévaror och specialkaffe. En egen konditor kommer att anställas för fartyget och han eller hon ska både baka bröd och bakverk och tillreda desserter.

Samtidigt renoveras också barnens lekrum som ligger intill caféet, rummet får ett nytt bollhav. Ändringarna i taxfreebutiken är mindre. Målet med dem är att bättre lyfta fram produktgrupper som blir allt populärare, till exempel mode och skönhetsprodukter samt lättviner och mousserande drycker som regelbundet får nytt sortiment. Dessutom görs mindre moderniseringar på olika håll ombord, till exempel i bufférestaurangen.

– Viking Lines fartyg dockas i genomsnitt vartannat år, eftersom det tekniska underhållet är viktigt för fartyg som hela tiden är i trafik. Samtidigt har vi möjlighet att modernisera våra fartyg utifrån nya trender och kundernas önskemål, säger Viking Lines linjechef Lauri Orpana.