Norwegian firar 10 års-jubileum på Arlanda

Norwegian är idag det sjätte största lågprisbolaget i världen. Totalt erbjuder bolaget över 500 linjer till över 150 destinationer runt om i världen. Foto: Norwegian/David Charles Peacock 

Nu firar Norwegian att det var tio år sedan bolaget började flyga från Stockholm Arlanda. Sedan starten 2007 har Norwegian flugit över 38 miljoner resenärer till och från Sveriges största flygplats. Det meddelar flygbolaget i ett pressutskick. 

Norwegians expansion fortsätter och bolaget blir allt mer globalt. Nu firar Norwegian att bolaget har trafikerat Stockholm Arlanda Airport i hela tio år och flugit över 38 miljoner resenärer till och från Arlanda mellan 2007 och 2017.

– Vi är väldigt glada över att vi närmar oss 40 miljoner passagerare på Arlanda och att allt fler resenärer i Sverige upptäcker våra prisvärda biljetter och vårt stora linjenätverk. Vi vill gärna fortsätta utveckla linjenätet till och från Arlanda och ser en enorm potential för Sverige förutsatt att det inte införs någon flygskatt, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Evastina Lönngern som var på väg till London med sin man Mats Lönngren, överraskades med att vara Norwegians passagerare nummer 38 miljoner på Arlanda. I present får hon två tur- och returbiljetter i Premium till valfri långlinjedestination med Norwegian.

–Jag är oerhört glad och tacksam över att jag är passagerare nummer 38 miljoner. Jag flyger ofta med Norwegian men har aldrig testat Norwegians långlinjer och ser därför väldigt mycket fram emot att med det här fina priset få testa er Dreamliner, säger Evastina Lönngren