Finja Prefab inviger produktionshallar i Katrineholm

Nya moderna produktionslokaler tas i bruk. Foto: Finja

På fabriken i Katrineholm är nu nya moderna produktionslokaler klara att tas i bruk. De nya lokalerna är utrustade med det senaste inom digital produktionsutrustning. nya moderna lokaler har pågått under 2018 och första delen av 2019. Flera vinster görs med nya lokaler som anpassats för verksamheten: Arbetsmiljön blir bättre, energiförbrukningen minskar och produktiviteten ökar när företaget får en mer rationell genomförd tillverkning och logistik.

– Investeringen i ny värmekälla genom påkoppling på fjärrvärmenätet är ett steg i riktning mot fossilfri tillverkning. Dessutom bidrar de nya mer energieffektiva ytorna till minskad miljöpåverkan. Nu står den nyinvigda fabriken i Katrineholm redo att möta en stor efterfrågan och fortsatt behov av byggnation i Mälardalen, säger Kaj Grönvall, vd Finja Prefab.

Finja Prefab är en komplett stomentreprenör som bygger och utvecklar framtidens hållbara flerfamiljsbostäder, kontor, offentliga byggnader samt industri- och lantbruksbyggnader med våra stomkoncept. Företaget är en rikstäckande aktör vilket innebär att all vår tillverkning är närproducerad då vi har produktionsanläggningar runt om i Sverige.