Svevia tillsätter ny verksamhetsutvecklingschef

Anna Franzén tillträder som ny verksamhetsutvecklingschef på Svevia, inom division Anläggning. Foto: Rickard Kilström

Svevia har rekryterat Anna Franzen som verksamhetsutvecklingschef inom division Anläggning. Divisionen har en stark utveckling och fortsätter sin satsning framåt för att växa ytterligare på anläggningsmarknaden.

– Anna Franzen har en kombination av operationell kompetens, ledarskap samt erfarenhet av att leda utvecklingsarbete på stabsnivå som jag ser som mycket värdefull. I sitt uppdrag kommer hon att leda verksamhetsutvecklingen inom division Anläggning. I takt med att organisationen växer och att vi tar fler och större projekt behöver vi säkerställa att vårt sätt att arbeta med planering, produktion och uppföljning ligger i framkant och möter kundernas behov, säger Per Höglund, divisionschef Anläggning.

Anna Franzen har lång erfarenhet av flera olika produktionsnära roller inom Skanska där hon arbetat i 22 år, bland annat som projektchef och produktionschef för både små och stora projekt inom mark och anläggning. Anna kommer närmast från en roll som hälso- och säkerhetschef.

– Jag ser framemot att få sätta mig in i ett nytt bolag, en ny organisation och att lära känna nya kollegor och kompetenser. Det finns en stor respekt för Svevias kompetens inom anläggning av vägar och infrastruktur i branschen och Division Anläggnings ambition att växa och att utvecklas är en spännande resa att få vara med på, säger Anna Franzen.