Delete ökar inom industriell rengöring i Malmö

Delete har tecknat nytt avtal med VA Syd. Foto: Delete

Delete, som varit etablerade i Malmö i snart ett år, har tecknat nytt avtal med VA Syd. Avtalet innebär att Delete nu både nyinvesterar och nyrekryterar till regionen. 

– Med befintlig sugbil och en arbetsledare på plats har våra kunder fått snabb service. I och med avtalet med VA Syd växlar vi upp ännu en nivå. Vi behöver mer utrustning, personal och minst en sugbil till, berättar en glad Martin Willander, regionchef på Delete.

I det nya avtalet ingår rengöringstjänster, såsom spolningar, slamsugning och en del högtryckstvättning. Martin Willander ser en ökad efterfrågan i Skåneregionen. Flera företag har hört av sig och är intresserade av olika typer av industriella rengöringstjänster. Ännu en anledning till att företaget nu anställer.

– Vi på Delete arbetar främst mot industri och byggbransch. Vår avdelning i Sölvesborg sitter centralt utifrån flera tyngre industrier, såsom Södra Cell och Stora Enso. Avdelningen är vår största i Sverige och har uppdrag runt om i hela landet och ute i Europa, säger Martin.