Eways etablerar sig i Karlstad

Laddoperatören Eways stärker sin marknadsposition. Foto: Eways

Laddoperatören Eways stärker sin marknadsposition och etablerar sig i Karlstad för att möta upp den ökande efterfrågan på laddplatser till elbilar från privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Nu finns Eways även i Karlstad och i samband med etableringen anställer Eways Joakim Ginberg, som tar plats som kundansvarig med utgångspunkt i Karlstad.

Placeringen av den nya etableringen är vald med omsorg och i syfte att komma närmare kunderna i och runtom Värmland. Etableringen är viktig i och med närheten till Norge och de norska elbilsförare som korsar gränsen över till Sverige för att handla, turista och uträtta andra ärenden. Genom att bredda närvaron i landet kan kompetenser och erfarenhet delas mellan Eways kontor i Stockholm, Ängelholm, Uppsala, Göteborg och numera Karlstad. Detta ger hävstång åt Eways tillväxt.

– Det är med glädje och stor energi som vi på Eways nu startar vår femte verksamhet i Karlstad. Här finns en enorm potential och vi är extra glada att vi lyckats rekrytera Joakim till vårt team för att ta sig an denna expandering