Arctic Infra öppnar platskontor i Kiruna

Arctic Infra etablerar sig som aktör både energisektorn och gruvindustrin. Foto: Arctic Infra

Nu har Arctic Infra etablerat sig som en ny aktör och utfört infrastrukturprojekt inom både energisektorn och gruvindustrin. Ny delägare är Daniel Isaksson kommer senast från NTG där han verkade i rollen som projektchef. Han har tidigare arbetat som platschef på Svevia och kommer anta en operativ roll som arbetschef i bolaget.

– Jag har följt Arctic Infra och framtiden ser väldigt ljus ut för företaget. Nu fortsätter arbetet för att bibehålla och höja kvaliteten inom våra verksamhetsområden samtidigt som vi fortsätter vår expansiva fas där vi börjar med att etablera oss i Kiruna, säger Daniel Isaksson, delägare och arbetschef på Arctic Infra.

Det nya platskontoret kommer att öppna i Kiruna och bestå av en organisation med lokal kännedom. Arctic Infra genomgår just nu en rekryteringsprocess i närområdet.

– Nöjda kunder och fantastisk personal har gett Arctic Infra en mycket bra start. Vårt mål är att ständigt leverera resultat på högsta nivå, för att lyckas med det behöver vi befinna oss nära våra kunder. Kiruna är en självklar etableringsort för Arctic Infra. Stadens flyttprocess är i full gång vilket följaktligen ökar behovet av duktiga entreprenörer inom infrastruktur. Vi rekryterar nu ett starkt arbetslag till orten för att möta Kirunas gedigna utvecklingsplan, säger Mikael Johansson, vd på Arctic Infra.