Tyréns får chefstillskott

Ulrika Nilsson och Camilla Engel. Foto: Tyréns

Tyréns har rekryterat en ny affärschef Ulrica Nilsson till Mark & anläggning och en avdelningschef, Camilla Engel till Gata & väg. De nya cheferna har lång erfarenhet som konsult och beställare och har jobbat med flera stora infrastrukturprojekt.

Ulrica Nilsson är ny affärchef på Mark & anläggning för Tyréns i Stockholm och kommer att ansvara för Tyréns verksamhet i östra Sverige. Camilla Engel är ny avdelningschef för Gata & väg och ansvarar för avdelningens verksamhet i östra Sverige.

Ulrica Nilsson har 20 års erfarenhet inom branschen, senast som regionchef, uppdrags- och projektledare på konsultsidan. Innan dess arbetade hon på Vägverket (nuvarande Trafikverket) som linjechef och projekterings- och projektledare för projekt Norrortsleden.

– Innan Vägverket arbetade jag på Tyréns som konsult inom VA, säger Ulrica Nilsson. Jag tar över en stark verksamhet med några av regionens skarpaste konsulter. Utmaningen är att hitta den goda affären på vår starka men överhettade marknad.

Camilla Engel har 15 års erfarenhet inom infrastrukturområdet och har arbeta på Tyresö kommun som verksamhetsansvarig väg och VA-projektering. Hon har också arbetat som konsult i tre år inom gata- och väg och åtta år på Vägverket (nuvarande Trafikverket) där hon arbetat med projekt som ombyggnationen av Tranebergsbron.

– Det händer mycket just nu inom vägområdet och Stockholm är i synnerhet en väldigt het marknad för tillfället, säger Camilla Engel. Övergången till digitala plattformar som BIM är en fortsatt växande fråga och något som vi ser används i stora projekten, vilket vi Tyréns kommer fortsätter att arbeta med och utveckla.