Forsen stärker järnvägssatsning med ny gruppchef

Björn Stoor har en högskoleingenjörsexamen från KTH i Byggteknik samt erfarenhet av projekteringsuppdrag inom väg- och järnvägssektorn. Foto: Forsen

Forsen utökar sin verksamhet inom järnväg och spårburna transportsystem genom att anställa Björn Stoor som ny gruppchef och marknadsansvarig för järnväg.

Han har lång erfarenhet inom branschen och förväntas vara en nyckelfigur i uppbyggnaden av Forsens satsning på järnväg. Genom detta steg vill Forsen följa med i de stora förändringarna som Sveriges spår- och järnvägar står inför och strävar mot att bli det ledande konsultföretaget inom ledning av spår- och järnvägsprojekt.

Björn Stoor har tidigare arbetat på Jacobs och har en högskoleingenjörsexamen från KTH i Byggteknik samt över 10 års erfarenhet av projekteringsuppdrag inom väg- och järnvägssektorn.

– Vi befinner oss i en spännande uppbyggnadsfas av enheten och satsar på att växa och söker därmed fler kompetenta projekt-, projekterings- och byggledare inom spårburna transportsystem säger Björn Stoor, gruppchef och marknadsansvarig järnväg Forsen