Advenica får 2,2 miljonersorder från de finska myndigheterna

Ordern från finska staten avser produkter och tjänster och är värd 2,2 miljoner svenska kronor. Foto: christian wiediger/unsplash

Advenica har fått en ny order från den finska staten. Ordern avser produkter och tjänster och är värd 2,2 miljoner svenska kronor.

Cybersäkerhetslösningsföretaget har lång erfarenhet av att arbeta med kunder som ställer mycket höga krav på säkerhetsteknik – kunder som efterfrågar lösningar som skyddar den känsligaste informationen. Verksamheter som försvar, myndigheter och företag inom kritisk infrastruktur har alla kritisk information som behöver skyddas från att hamna i fel händer och/eller manipuleras och för att säkerställa ett gediget skydd behövs lösningar med hög säkerhet. Det är just sådana lösningar som Advenica kan leverera.

Advenica Oy har nu fått en ny order på cybersäkerhetsprodukter och tjänster. Ordern är värd 2,2 miljoner svenska kronor, kommer från den finska staten och kommer att levereras under fjärde kvartalet 2023.

– Det är av yttersta vikt att känslig information skyddas med cybersäkerhetslösningar på en tillräckligt hög nivå. Därför är vi stolta över att de finska myndigheterna väljer oss som leverantör av cybersäkerhetslösningar – lösningar som genom att skydda kritisk information bidrar till en säkrare värld." säger Sami Hyytiäinen, Country Manager Advenica Oy.