Partner Award-vinnarna på SPHERE23 presenterades

WithSecure tillkännager Partner Award-vinnarna på SPHERE23. Foto: WithSecure

WithSecure har tillkännagett IIlliane, Fence AS, Advania Finland Oy och KryptoKloud som vinnare av sitt femte årliga Partner Awards. Vinnarna presenterades vid företagets årliga SPHERE-evenemang – en deltagardriven säkerhetskonferens som hålls i Helsingfors, Finland.

Företaget arbetar med leverantörer av hanterade tjänster och IT-återförsäljare för att leverera cybersäkerhetslösningar till organisationer över hela världen. Dessa partnerskap kan pågå i årtionden och anta anpassade förhållningssätt där partners blir en multiplikator för att ta expertisen från WithSecures cybersäkerhetsproffs till så många organisationer som möjligt.

Enligt Vice President of Commercial Ashley Clark på företaget har denna samarbetsstrategi för cybersäkerhet en viktig roll i att säkerställa att organisationer förblir skyddade.

"Vi skulle vilja gratulera vinnarna till ett fantastiskt 2022. Vår partnergemenskap är nyckeln till framgången för vår samsäkerhetsstrategi och dessa fyra partners hade ett enastående år. Vi arbetar vi tillsammans med våra partners för att bedöma vilka utmaningar företag i olika länder och regioner har, samt vad vi kan göra för att hjälpa. Genom det här samarbetet kan vi förfina befintliga tjänster och utveckla nya lösningar som levererar säkerhetsresultat som medelstora organisationer behöver,” säger Clark.

Vinnarna är:

  • Illiane (Frankrike) för Best Performance. Best Performance Award är för partners som har en långvarig relation med cybersäkerhetsföretaget, som presterar inom alla områden, försäljning, tillväxt och engagemang. 
  • Fence AS (Norge) för MSP Partner of the Year. MSP Partner Award uppmärksammar partners som frodas genom att erbjuda hanterade tjänster genom en flexibel, prenumerationsbaserad modell som levererar tjänster som bevisats vara framgångsrika genom försäljning, tillväxt och kreativa implementeringar. 
  • Advania Finland Oy (Finland) för Growth Partner of the Year. Growth Partner Award är till partners som presterat bra när det gäller växande nyförsäljning eller hanterad tjänsteförsäljning. 
  • KryptoKloud (Storbritannien) för Most Certified Partner of the Year, en ny kategori som uppmärksammar antalet nya certifieringar som partnern har tjänat in under året.