COWI värvar Lisa Kullendorff och Daron Omed som Vice Presidenter

Daron Omed, Vice President anläggningsteknik och Lisa Kullendorff, Vice President samhällsbyggnad syd. Foto: Wenderfalck

COWI rekryterar två nya Vice Presidents (avdelningschefer) till affärsområdet samhällsbyggnad.

Lisa Kullendorff kommer senast från AFRY och rekryteras till COWI som Vice President samhällsbyggnad syd. Daron Omed kommer senast från WSP och ansluter till COWI som Vice President för området anläggningsteknik.

Lisa Kullendorff, Vice President samhällsbyggnad syd
Lisa Kullendorff rekryteras till avdelningschef samhällsbyggnad syd på COWI. Lisa kommer närmast från en roll som uppdragsledare på AFRY. Dessförinnan har hon mångårig erfarenhet av ledarskap, såväl som chef som uppdragsledare för stora multidisciplinära infrastrukturprojekt.

– Det som lockar med COWI är ambitionen att bara ta projekt med en hållbar inriktning, och deras fokus på samarbete och gemenskap. Jag ser fram emot att tillsammans med gruppcheferna leda avdelningen i arbetet att skapa innovativa, hållbara projekt med våra kunder, säger Lisa Kullendorff.

Daron Omed, Vice President anläggningsteknik
Daron Omed rekryteras som chef för COWIs verksamhet inom anläggningsteknik med nationellt ansvar. Daron kommer senast från rollen som avdelningschef för bro- och anläggningskonstruktion på WSP. Han har tidigare varit på Ramböll som uppdragsledare och brokonstruktör.

– Jag ser mycket fram emot att leda utvecklingen av anläggningsteknik hos COWI. Jag drivs verkligen av att utveckla medarbetare och att hitta nya vägar inom tekniken. COWI är ett företag som internationellt är ledande inom broar och har många spännande uppdrag som jag ser fram emot att ta mig an tillsammans med mina nya medarbetare, säger Daron Omed.