Copenhagen Cargo Centers 28 000 kvadratmeter stora anläggning har sålts

Att kunna möta den snabbt växande efterfrågan öppnade WFS den första etappen av sin farmainfrastruktur i Köpenhamn i slutet av 2017 - ett temperaturkontrollerat ULD-lagringsområde med kapacitet att hantera 16 enheter - har WFS sett sin volym av farmaceutiska transporter växa med 90 procent. Foto: Köpenhamns Internationella flygplats.

Detta konstateras av den tidigare ägaren Palm Capital i ett uttalande, som säger att köpet har gjorts av det internationella fastighetsinvesteringsbolaget AEW på uppdrag av flera investerare. 

Även Worldwide Flight Services (WFS) öppnade nyligen en toppmodern farmaceutisk anläggning på Köpenhamns flygplats, vilket ytterligare utökar flygplatsens kapacitet för läkemedelshantering.

Den nya 1 600 m2 stora byggnaden tillhandahåller end-to-end-hantering i en temperaturkontrollerad miljö för 2-8 ° C farmaceutiska produkter som innehåller acceptans, avlastning, förlagring, uppbyggnad och lagring.

WFS har också uppgraderat de befintliga temperaturkontrollområdena i sin största anläggning för att hantera växande volymer av farmaceutiska produkter som kräver ett temperaturintervall på 15-25 ° C.

- Det finns redan en snabbt växande efterfrågan på högkvalitativ hantering av farmaceutiska transporter på Köpenhamns flygplats, säger Jimi Daniel Hansen, WFS Global Project Director för Process Improvement.

​​​​​​​- Vårt åtagande att öka våra anläggningar avsevärt kommer att ge kapacitet för framtida tillväxt och etablera Köpenhamn som en flygplats i världsklass för läkemedelstransporter, säger Daniel Hansen.