Ny vd för ULI Geoforum

Foto: ULI Geoforum

Susanne Nellemann Ek tillträder den 1 september som ny vd för ULI Service AB och kanslichef för ULI Geoforum. Susanne kommer närmast från tjänsten som utvecklingsledare inom samhällsbyggnadsförvaltningen i Botkyrka kommun.

– Vi är väldigt glada att ha kunnat anställa Susanne som vd och kanslichef. Användningen av geodata och geografisk informationsteknik utvecklas starkt. Behoven ökar av digitalt samhällsbyggande för att effektivisera olika processer, till exempel plan- och byggprocesserna. Vi ser fram emot att tillsammans med Susanne fortsätta utveckla vår branschförening som Sveriges ledande mötesplats för användare och producenter av geografisk information och geografisk IT, säger Lennart Sjögren, styrelseordförande för branschföreningens servicebolag ULI Service AB.

– Jag ser fram emot att ta mig an utmaningen att skapa de bästa förutsättningarna för våra medlemmar, erbjuda de bästa mötesplatserna för fackfolk och ge en röst åt geodatabranschen. Vår bransch har kunskap och verktyg för effektivare, mer lönsamma och smartare arbetssätt som bidrar till utvecklingen i Sverige och globalt, säger Susanne Nellemann Ek.