Ny styrelseordförande i Stockholm Hamn

Fredrik Lindstål tillträder som styrelseordförande i Stockholm Hamn. Foto: Stockholm Hamn

Med stort engagemang, passande bakgrund och ett brinnande sjöfartsintresse tar Fredrik Lindstål (C) över rodret  som styrelseordförande i Stockholm Hamn. Uppdraget är att fortsätta utveckla Stockholm som sjöfartsstad.

I mars tillträdde Fredrik Lindstål (C) som ny styrelseordförande för Stockholms Hamnar. Den 11 april höll Fredrik det första mötet med den nya styrelsen då styrelsemedlemmarna får en första introduktion i verksamheten.

– Det ska bli fantastiskt spännande att få utveckla det viktiga arbete som genomförs i Stockholms hamnar och längs våra kajer. Därtill står ju också Stockholm Norvik Hamn för dörren vilket är historiskt säger Fredrik Lindstål, styrelseordförande Stockholms Hamn.

Fredrik har ett stort intresse för fartyg, hamnarkitektur och sjöfart. I dagsläget har han ett flertal politiska uppdrag i Centerpartiet i Stockholm och tillträdde som arbetsmarknads- och integrationsborgarråd i april. Fredrik är ekonom, har en bakgrund som entreprenör inom stadsutveckling och placemaking. Han har även grundat organisationen Glad Stad som bland annat driver Hornstulls marknad.

– Med Fredrik vid rodret håller vi traditionen med kunniga och engagerade styrelseordföranden. Nu fortsätter det viktiga arbetet för Stockholm och sjöfarten tillsammans med den nya styrelsen, säger Thomas Andersson, vd Stockholms Hamn.