Com Hem ny tjänsteleverantör i Jönköping Stadsnät

Foto: Com Hem

Com Hem meddelar att bolaget nu är ny tjänsteleverantör av tv, bredband och telefoni i Jönköping Stadsnät Wetternet och kan därmed erbjuda sina tjänster till samtliga 25 000 anslutna hushåll i kommunen.

– Vi arbetar ständigt för att utveckla tjänsteutbudet. Därför är vi idag glada över att få starta hösten med att presentera Com Hem som ny tjänsteleverantör av tv- och bredband, säger Lennart Jarl, Produktchef på Jönköping Energi.

Jönköping Stadsnät Wetternet är ett öppet nät med flera olika leverantörer av tjänster inom internet, telefoni och tv. Genom att erbjuda ett öppet nät får kunderna ett bredare utbud och därmed mer konkurrenskraftiga priser.

– På Com Hem vill vi nå så många hushåll som det är möjligt med våra tjänster och därför är samarbeten med stadsnät viktiga för oss. Det är mycket glädjande att vi fått till ett samarbete med Jönköping Energi och vi hoppas att kunderna kommer att uppskatta vårt utbud av tjänster och testvinnande bredband, säger Stefan Trampus, försäljningsdirektör på Com Hem.