Nettbuss Bus4You lanserar nya bussar för Arlandatrafiken

Foto: Amanda Liljevall

Nettbuss Bus4You investerar i fyra splitter nya direktbussar för sträckan Karlstad–Arlanda – som går via Kristinehamn–Karlskoga–Örebro–Västerås. De nya bussarna är resebolagets premiumalternativ och bakgrunden till satsningen är den ökade efterfrågan på ett större reseutbud med hög komfort. Satsningen innebär ett fördubblat antal avgångar från Örebro med upp till 45 minuters frekvens.

– Nyligen investerade vi 30 miljoner i sex nya Nettbuss Bus4You-bussar för sträckan Oslo-Köpenhamn. Denna gång är det Karlstad–Arlanda som gäller och nu fördubblar vi antalet avgångar för att möta efterfrågan från Örebroare och inte minst affärsresenärer som nu på ett mycket smidigt sätt kan ta sig till och från Arlanda, säger Robert Nyberg, vd för Nettbuss Travel AB.

Med en allt hårdare konkurrens inom persontransport, med nya aktörer på marknaden och prispress, väljer alltså Nettbuss Bus4You att satsa på ett utökat utbud av premiumresor och ett fortsatt fokus på kundservice.

– Vi har förändrat sättet att resa med buss. Vi har lockat resenärer som normalt sett inte reser med buss, tack vare kombinationen hög komfort och ett lågt pris. Det är helt enkelt lättare för affärsresenärer att arbeta ombord då man har gott om plats och ett stabilt wifi till ett mycket lägre pris än vad tåg och flyg kan erbjuda, säger Robert Nyberg.