Mötesplatsen för dig inom trafik och samhällsutveckling, jun, 26 2019
Senaste Nytt

Ny innovationsledare på SWECO

Elisabet Spross kommer närmast från Trafikverket. Foto: Sweco
Elisabet Spross kommer närmast från Trafikverket. Foto: Sweco
Publicerad av
Peter Höök - 20 maj 2019

Swecos anläggningsverksamhet rekryterar Elisabet Spross som innovationsledare. Elisabet kommer närmast från Trafikverket där hon arbetat med strategiska samverkansuppdrag inom infrastrukturområdet.

– Det krävs nya idéer och ökad innovationstakt i branschen för att lösa de komplexa samhällsutmaningar som vi står inför, såsom klimatförändringar, globalisering och urbanisering, säger Fredrik Wallner, Sweco.

Swecos ambition är att tillsammans med kunder och samarbetspartners öka utvecklandet och implementeringen av innovativa lösningar som bidrar till ökad hållbarhet och samhällsnytta.

– Elisabets spännande bakgrund och breda blick på samhällsbyggnad kompletterar vår verksamhet väl, säger Fredrik Wallner vd för Swecos anläggningskonsulter. 

Elisabet Spross började på Sweco den 2 maj.

– Jag går in i min nya roll med en stor ödmjukhet och nyfikenhet. Jag har erfarenhet av att hitta lösningar på utmaningar inom en sektor som på flera håll fortfarande är väldigt traditionell. Förhoppningsvis kan jag bidra till att Sweco utvecklar sin innovationskultur. En sak är säker. Jag vill vara med och påverka samhällsutvecklingen i positiv hållbar riktning, säger Elisabet Spross.

Annons

Annons

Annons