Mötesplatsen för dig inom trafik och samhällsutveckling, maj, 26 2019
Senaste Nytt

ÅF och Pöyry bildar sammanslaget bolag

Foto: Holger.Ellgaard
Foto: Holger.Ellgaard
Publicerad av
Peter Höök - 22 feb 2019

ÅF och Pöyry har nu gått ihop och bildat ett sammanslaget bolag ”ÅF Pöyry”. Nu dag har en ny koncernstruktur för det sammanslagna bolaget fastställts och den nya koncernledningen har utsetts.Transaktionen slutfördes den 21 februari och integrationen av bolagen har nu påbörjats.

ÅF Pöyry har idag fastställt den nya koncernstrukturen för det sammanslagna bolaget och den nya koncernledningen har utsetts. ÅF Pöyry förbereder också lanseringen av ett gemensamt varumärke och kundererbjudande under 2019.

Jonas Gustavsson, vd och koncernchef kommenterar:

– Efter två månader av förberedelser är det väldigt kul att kunna kick-starta integrationen av ÅF och Pöyry, två av Europas ledande ingenjörs- design- och konsultbolag. Vi har ett fantastiskt team ombord och jag är stolt att över att kunna presentera en så stark koncernledning med personer från både ÅF och Pöyry. Tillsammans tar vi nu verksamheten till nästa nivå. Vi utökar vår internationella närvaro, vår expertis och vår förmåga att ta oss an större och mer komplexa uppdrag för att möta våra kunders behov av avancerade och hållbara lösningar för framtida generationer.

Det sammanslagna bolaget drivs i fem nya divisioner: Infrastructure, Industrial & Digital Solutions, Process Industries, Energy och Management Consulting.

Annons

Annons

Annons