Mötesplatsen för dig inom trafik och samhällsutveckling, apr, 24 2019
Senaste Nytt

Kenny Rutgersson ny vd för Kerry Logistics

Publicerad av
Simon Matthis - 27 sep 2018

Kerry Logistics Network meddelar idag att Kenny Rutgersson (57) tillträder befattningen som VD vid Kerry Logistics (Sverige). I den nya rollen skall Rutgersson arbeta med att utveckla tillväxtstrategin och affärsutvecklingen inom internationell spedition, lagring och -distribution i Sverige. Ett stort fokus kommer att ligga på att ytterligare stärka verksamheten med kontraktslogistik.

Rutgersson har drygt 20 års logistikerfarenhet och kom till Kerry Logistics (Sverige) som chef för 3PL verksamheten för tre år sedan.

 Kenny Rutgersson säger:

– I Sverige backas Kerry Logistics upp av ett mycket professionellt och kundorienterat team, och jag har redan haft glädjen att ingå i detta team. I min tidigare befattning lade jag märke till en ökande efterfrågan från våra kunder när det gäller kontraktslogistik. Därför vill jag förbättra vår kapacitet på det området genom att stärka gruppens expertkunnande i olika riktningar, och förbättra vårt serviceutbud gentemot befintliga och nya kunder.”

Med säte i Borås är huvudinriktningen för Kerry Logistics (Sverige) segmentet mode och livsstil, men även elektronik och teknologi, snabbrörliga konsumentprodukter samt industri- och materialteknik.

Annons

Annons

Annons