Mötesplatsen för dig inom trafik och samhällsutveckling, feb, 17 2019
Senaste Nytt

Jernbro Industrial Services får ny ägare

Aksiom Partners Fund har förvärvat bolaget

Foto: Jernbro
Foto: Jernbro
Publicerad av
Peter Höök - 03 aug 2018

Aksiom bildades 2017 och investerar i medelstora europeiska företag som erbjuder och levererar kvalificerade tekniska tjänster för kunder inom industri - och energisektorn och som har en hög tillväxtpotential.

I samband med förvärvet har Mikael Jansson utsetts till ny vd. Mikael har en gedigen erfarenhet från utveckling av tekniktjänsteföretag verksamma inom industri-, fastighets- och energisegmenten. Mikael har tidigare innehaft vd-uppdrag för bland andra Fortum, Dalkia Industripartner, Autotank och VKG. Mikael har under de senaste sex åren varit vd och Koncernchef för Veolias nordiska verksamhet.

– Jernbro har nyligen genomfört en omstrukturering och är nu redo för tillväxt med huv­ud­­sakligt fokus på industri-och energisegmenten i Sverige och övriga nordiska länder”, säger Mikael Jansson.

Nu skapas en stark bas att bygga vidare på: Aksiom som ny tillväxtorienterad ägare med ambitiösa mål, ett Jernbro i god form - utgörande själva plattformen för bygget vad gäller geografisk täckning, underhållstek­nisk kompe­tens, kundportfölj och ett brett utbud av tjänster inom projekt och underhåll. Jag ser goda tillväxtmöjligheter fram­gent, särskilt vad gäller tjänster som tydligt bidrar till att förbättra industrins konkur­renskraft, och är stolt över förtroendet att få leda Jernbro vidare mot nya mål, avslutar Mikael.

Annons

Annons

Annons