Mötesplatsen för dig inom trafik och samhällsutveckling, feb, 16 2019
Senaste Nytt

Hoffmans entreprenad säljs till ATS

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Publicerad av
Peter Höök - 06 jul 2018

Lambertssons dotterföretag ATS Kraftservice har förvärvat samtliga aktier i Hoffmans Entreprenad. Med bas i Arjeplog bedriver Hoffmans Entreprenad verksamhet avseende elkraftentreprenader i Norrbotten inkluderande Malmfälten och innefattande kabelförläggning och linjebyggnad.

Förvärvsobjektet omsätter ca 13 miljoner kronor och har 12 anställda. Förvärvet möjliggör en för ATS Kraftservice lokal etablering i den aktuella geografin, en kritisk framgångsfaktor i affären för ATS Kraftservice. ATS Kraftservice är ett entreprenadbolag som levererar tjänster inom energiteknik och entreprenader. Vi bygger anläggningar för kunder verksamma inom området elkraft.

ATS levererar utbyggnad och underhåll av infrastruktur för kraft och distributionsnät på alla spänningsnivåer mellan 0,4-400 kV samt region och fördelningsstationer. I projektens tidiga skeden hjälper vi våra kunder med beredning och projektering för att sedan bygga, installera och driftsätta färdiga nät. Företaget är ett helägt dotterbolag till Lambertsson Sverige som i sin tur ingår i Peabkoncernen.

Annons

Annons

Annons