Mötesplatsen för dig inom trafik och samhällsutveckling, sep, 19 2018
Senaste Nytt

Rejlers tecknar avtal med Telia Finland

Bild: Rejlers
Bild: Rejlers
Publicerad av
Peter Höök - 06 jul 2018

Rejlers tecknar avtal med Telia Finland om att driva deras Production Desk. Telias Production Desk och all relaterad verksamhet har flyttats över till Rejlers. Från och med nu kommer Rejlers att hantera de tusentals meddelanden som går ut från denna avdelning varje år.

Production Desk hanterar meddelanden om förändringar i Telias fysiska nätverk som skickas ut när olika intressenters byggnads-, tillbyggnads-, eller avvecklingsbehov påverkar basinfrastrukturen.

– Vårt mångåriga samarbete med Rejlers i olika former av projekt har gett oss ett positivt intryck av deras expertis. Därför var valet av Rejlers enkelt för oss, säger Lasse Vesanen, avdelningschef på Telia Finland.

Rejlers kommer också att ansvara för förhandsmeddelanden från stadsplaneringskontoren, vilket påverkar Telias fysiska nätverk. Rejlers servicekoncept är även tillgängligt för andra kunder.

– Konceptet för telekomtjänster bygger på vår omfattande erfarenhet av teleoperatörer, som i sin tur gör det möjligt för oss att erbjuda mångsidiga och högkvalitativa tjänster till dem, säger Ari Vainikka, affärsområdeschef för Telecom i Rejlers Finland.

Annons

Med införandet av sensorer på järnvägens infrastruktur så skapas möjligheter till att förändra både arbetssätt och affärsmodeller. Det gör det i sin tur möjligt att tackla problemen med eftersatt underhåll.

– Banbrytande förändringar kan skapas genom att beställarna ställer nya krav som skapar incitament för leverantörerna att förändra sina affärsmodeller, säger produktutvecklaren Björn Lundwall.
Med införandet av sensorer på järnvägens infrastruktur så skapas möjligheter till att förändra både arbetssätt och affärsmodeller. Det gör det i sin tur möjligt att tackla problemen med eftersatt underhåll. – Banbrytande förändringar kan skapas genom att beställarna ställer nya krav som skapar incitament för leverantörerna att förändra sina affärsmodeller, säger produktutvecklaren Björn Lundwall.

Järnväg 4.0 löser underhållsbristen

Sensorer på infrastrukturen är redan verklighet. Snart kommer de att förändra järnvägsbranschen i...

Annons

Annons