Mötesplatsen för dig inom trafik och samhällsutveckling, sep, 19 2018
Senaste Nytt

Norwegian är Europas bästa lågprisbolag enligt World Travel Awards

Norwegian crew. Foto: Norwegian
Norwegian crew. Foto: Norwegian
Publicerad av
Christer Wiik - 02 jul 2018

Norwegian har utsetts till bästa lågprisbolag i Europa 2018 av World Travel Awards som representerar den globala resebranschen. Det är fjärde gången som Norwegian får den här utmärkelsenskriver flygbolaget i ett pressmeddelande.

World Travel Awards delas ut till de bästa aktörerna i resebranschen och det är representanter från branschen som själva röstar fram sina favoriter.

– Tusen tack till alla som har röstat på oss. Den här utmärkelsen är ett erkännande för det fantastiska jobb som våra 9500 dedikerade medarbetare gör varje dag och visar att nya flygplan, bra service och låga priser uppskattas, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

 

Annons

Med införandet av sensorer på järnvägens infrastruktur så skapas möjligheter till att förändra både arbetssätt och affärsmodeller. Det gör det i sin tur möjligt att tackla problemen med eftersatt underhåll.

– Banbrytande förändringar kan skapas genom att beställarna ställer nya krav som skapar incitament för leverantörerna att förändra sina affärsmodeller, säger produktutvecklaren Björn Lundwall.
Med införandet av sensorer på järnvägens infrastruktur så skapas möjligheter till att förändra både arbetssätt och affärsmodeller. Det gör det i sin tur möjligt att tackla problemen med eftersatt underhåll. – Banbrytande förändringar kan skapas genom att beställarna ställer nya krav som skapar incitament för leverantörerna att förändra sina affärsmodeller, säger produktutvecklaren Björn Lundwall.

Järnväg 4.0 löser underhållsbristen

Sensorer på infrastrukturen är redan verklighet. Snart kommer de att förändra järnvägsbranschen i...

Annons

Annons