Mötesplatsen för dig inom trafik och samhällsutveckling, sep, 19 2018
Senaste Nytt

Delta klår förväntningarna

Ted S Warren AP/TT: Delta Airlines redovisar kvartalsrapport. Arkivbild.
Ted S Warren AP/TT: Delta Airlines redovisar kvartalsrapport. Arkivbild.
Publicerad av
TT - 12 apr 2018

Delta Airlines, USA:s näst största flygbolag, redovisar en nettovinst på 547 miljoner dollar för årets första kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 561 miljoner dollar ett år tidigare.

Trots vinstminskningen var resultatet bättre än väntat. Per aktie landade vinsten på 77 cent per aktie, mot en snittprognos bland analytiker på 73 cent per aktie enligt en Reutersenkät.

Omsättningen under kvartalet lyfte med 9,5 procent till nästan 10 miljarder euro.

Annons

Med införandet av sensorer på järnvägens infrastruktur så skapas möjligheter till att förändra både arbetssätt och affärsmodeller. Det gör det i sin tur möjligt att tackla problemen med eftersatt underhåll.

– Banbrytande förändringar kan skapas genom att beställarna ställer nya krav som skapar incitament för leverantörerna att förändra sina affärsmodeller, säger produktutvecklaren Björn Lundwall.
Med införandet av sensorer på järnvägens infrastruktur så skapas möjligheter till att förändra både arbetssätt och affärsmodeller. Det gör det i sin tur möjligt att tackla problemen med eftersatt underhåll. – Banbrytande förändringar kan skapas genom att beställarna ställer nya krav som skapar incitament för leverantörerna att förändra sina affärsmodeller, säger produktutvecklaren Björn Lundwall.

Järnväg 4.0 löser underhållsbristen

Sensorer på infrastrukturen är redan verklighet. Snart kommer de att förändra järnvägsbranschen i...

Annons

Annons